Tuesday, February 23, 2010
نرخ فقط نرخ علی
نظر شما راجع به گرونی بلیط مترو در تهران چیه؟
Tuesday, February 16, 2010
نقض حقوق بشر در ایران
گروههای مدافع حقوق بشر در خارج از ایران تمام تلاش خود را در جهت اطلاعرسانی در مورد قربانیان حوادث بعد از انتخابات ایران بکار بسته اند. با گسترش فعالیت این گروهها ، اکنون مسائل حقوق بشر ایران می رود تا در کنار مسئله اتمی تبدیل به بزرگترین چالش میان رژیم تهران و دنیای غرب گردد. اما رژیم تهران با نادیده گرفتن تلاشهای گروههای مستقل حقوق بشر برای تحت فشار گذاشتن این رژیم ، تمامی این تلاشها را وسیله ای سیاسی می داند و مدافعین حقوق بشر را عامل آمریکا، اسرائیل و گاها انگلیس معرفی می کند.در آخرین این واکنشها در داخل ایران آیت الله صادق لاریجانی ، رئیس قوه قضائیه گفت: "غرب در خصوص حقوق بشر همواره برخورد و رفتار دوگانه داشته است" .وی اضافه کرد :" دنیای غرب با تظاهر به حقوق بشر بدترین نقض حقوق بشر را در سرتاسر جهان داشته است."
مجلس ایران نیز در آبانماه امسالبودجه ۲۰ میلیون دلاری برای افشای نقض حقوق بشر در آمریکا را تصویب کرد.
وزارت امور خارجه ایران در خارج از این کشور و در مجامع بین المللی بدون اینکه کوچکترین اشاره ای به پرونده نقض حقوق بشر جمهوری اسلامی بنماید، سعی دارد تا حقوق بشر را "ابزاری در دست غربیها برای کنترل کشورهای مستقل "عنوان کند. از جمله در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در آبانماه سالجاری در نیویورک ، با اشاره به آنچه این هیات موارد نقض حقوق بشر درآمریکا خواند، تأکید کرد: براساس گزارش سازمان ملل اقلیتهای قومی، نژادی و به ویژه رنگین پوستان و شهروندانی که اصالتا از حوزه آمریکای لاتین و یا آفریقایی تبار هستند، به صورت گسترده قربانی تبعیض بوده و حقوق انسانی از آنان سلب میشود. موضع اخیر دولت آمریکا در مخالفت صریح با قطعنامه اجلاس ویژه شورای حقوق بشر در باره رژیم صهیونیستی، بیانگر آن است که آمریکا احترامی برای حقوق بشر مردم فلسطین قائل نیست." این گزارش که در روزنامه جوان،وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، چاپ شد ، اشاره نکرد که بر اساس کدامین گزارش سازمان ملل، اقلیتهای قومی در ایالات متحده تحت تبعیض قرار دارند.این در حالیست که ایالات متحده از پایه گذاران سازمان ملل متحد است و منشور حقوق بشر این سازمان با استفاده از قانون حقوق مدنی آمریکا که در سال ۱۷۸۹ تدوین شد، نوشته شده.
رژیم جمهوری اسلامی در چند سال اخیر کوشیده تا با استفاده از موارد نقض حقوق بشر در کشورهای دیگر، نقض سیستماتیک حقوق بشر در ایران را نفی کند. اما پس از انتخابات ریاست جمهوری در ایران و انتشار عکسها و فیلمهای خشونتهای خیابانی، جامعه جهانی هرروز بیشتر با ابعاد نقض حقوق بشر در این کشور آشنا می شود.
Tuesday, February 9, 2010
اینترنت در ایران زرتش قمصور شد
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8611160055
بعد ما چون کاری غیر از فضولی در اینترنت نداریم وخوب چند تا زبونم یاد گرفتیم که دیگه به چند زبون بتونیم فضولی کنیم رفتیم کلی گوگل و تمام وبسایتهای خبری تکنولوزی و اینترنت و اخبار کامپیوتر و وبسایت شرکت مخابرات امارات و مصر و قطر و عربستان"سعودی" رو از صبح تا ظهر بالا و پایین کردیم و خبری در این مورد که اینترنت جایی قطع باشه ندیدیم. حالا رفقای ما تو ایران دیگه اینترنت ندارن ولی حداقل یه خبرگزاری تو اون ایران دارند که اخبار واقعی و دقیق رو بهشون گزارش بده!!حتی اگر شده با غلط املایی!اما این کشورهای ریزه میزه نوکرامپریالیسم مال مردم خور حتی وقتی اینترنت هم قطع میشه هیچ خبری هم راجع بهش نمی دن! الان اینترنت این کشورهای خلیج فارسی همه قطعه ، خودشونم خبر ندارن!حتی اگر شمایی که داری این صفحه رو می خونی،ممکنه خودت مثلا در امارات متحده زندگی کنی و الان در بلاگ بنده باشی، ولی خودت ندونی اینترنتت قطعه!حالا ما همینطور به فضولیمون ادامه میدیم و بازم اینورا سرو کلمون پبدا میشه
Tuesday, February 2, 2010
خواننده:ناشناس
مردم عادی با استفاده از پراکسی های معمولی و نرم افزارهای آنتی فیلتر ، از فیلترینگ سخت جمهوری اسلامی فرار می کنند تا به اخبار دسترسی پیدا کنند. اما نرم افزار های پیشرفته و پروتوکلهای اینترنتی مثل اس اس ال که برای تبدیل دیتا به کد استفاده میشه میتونه به کمک فعالین کشورهای تحت سانسور اینترنتی بیاد تا حداقل بتونند اطلاعات رد و بدل شده رو محافظت کنند. در عین حال سازمانهای مدافع حقوق بشر و آزادی در دنیا در حال تجهیز سایت ها و موسساتی هستند که مردم از طریق اونها از طریق ناشناس می تونند در اینترنت بطور آزاد چرخ بزنند. بنظر میاد که در دهه آینده بر سر ناشناس ماندن کاربر ها در هنگام مرور اطلاعات باشه.